West Bromwich Albion herdenkt fan Liam Payne

De Engelse voetbalclub West Bromwich Albion heeft stilgestaan bij de dood van zanger Liam Payne. De voormalig One Direction-ster stond bekend als een groot fan van de club.

“We zijn geschokt en verdrietig door het nieuws van het overlijden van Baggies-fan en muzikant, Liam Payne. Onze gedachten gaan uit naar Liams familie, vrienden en geliefden in deze tragische tijd”, schrijft de voetbalclub op sociale media. Daarbij is een foto te zien van de zanger bij een wedstrijd van West Bromwich Albion in stadion The Hawthorns.

De zanger deed twee keer mee aan het jaarlijkse liefdadigheidsevenement Soccer Aid. In 2022 was hij aanvoerder van het Engelse team tijdens de voetbalwedstrijd voor het goede doel. Payne had eerder gezegd dat hij “een enorme West Brom-supporter” was, maar niet zo vaak naar wedstrijden kon als hij had gewild.

Payne had in 2017 nog een speciaal shirt van de voetbalclub gekregen na de geboorte van zijn zoon Bear, die hij kreeg met Cheryl Cole. “Luister niet naar Cheryl”, schreef de club destijds met een knipoog. Cheryl is zelf afkomstig uit Newcastle.

Bron: BuzzE