Lady Gaga brengt 25 oktober onverwachts nieuwe single uit

Lady Gaga verraste haar fans recent met een nieuw album, Harlequin, maar het nieuwe materiaal van de zangeres is daarmee nog niet op. Gaga brengt 25 oktober namelijk een nieuwe single uit van het volgende nieuwe album.

Het lied heet Disease en staat op de zevende plaat van de 37-jarige Stefani Germanotta. Fans ontrafelden eerder deze week al dat Disease de naam van het nieuwe nummer zou zijn. De zangeres had een playlist met bestaande nummers aangemaakt op Spotify. Alle eerste letters daarvan vormden ‘Gaga disease’.

Gaga is momenteel te zien in de bioscoopfilm Joker: Folie à Deux. De film gaat nog niet zo goed in de bioscopen: het eerste weekend na de première bracht de film 121 miljoen dollar op. Hoewel het daarmee nog wel de best bezochte film ter wereld was, vielen de resultaten volgens vakblad Variety toch tegen. De film kostte immers meer dan 200 miljoen dollar om te maken. Ook de recensies van Joker: Folie à Deux waren gematigd, terwijl de eerste film uit 2019 een groot succes was en meerdere belangrijke prijzen won.

Vlak voor de release van de film bracht Gaga als verrassing een nieuw album uit, Harlequin. De plaat gaat over het personage Harley Quinn, dat Gaga speelt in de Joker-film.

Bron: BuzzE