IOS en Holly Mae Brood maken titelsong film Schitterend

De band IOS (IsOokSchitterend) en Holly Mae Brood hebben de titelsong gemaakt voor de nieuwe bioscoopfilm Schitterend. Het nummer heet Tijd Genoeg en is sinds vrijdag te streamen via alle muziekstreamingdiensten. De film Schitterend draait vanaf 12 december in de bioscoop.

“Toen ons gevraagd werd om de titelsong voor de nieuwe bioscoopfilm Schitterend te schrijven, hoefden we niet lang na te denken”, zegt IOS-zanger Joost Marsman. “Aangezien de film draait om vrouwelijke hoofdpersonages, wisten we al direct dat het een duet zou moeten worden. Dat Holly zo enthousiast reageerde op onze vraag om mee te werken, maakte de cirkel helemaal rond. Het is de eerste keer dat we als band een duet uitbrengen, en we zijn hartstikke trots op het resultaat.” IOS brak in 1997 door met het nummer Voltooid Verleden Tijd.

De film Schitterend gaat over zes vrouwen in verschillende leeftijdsfases, die elk op hun eigen manier worstelen met zelfbeeld, schoonheid en verwachtingen vanuit de maatschappij. Holly Mae Brood speelt een van de hoofdrollen. Ook Annet Malherbe, Lies Visschedijk, Hannah Hoekstra en Caro Lenssen zijn in de film te zien.

Bron: BuzzE