Drag Race Holland komt na 3 jaar terug, maar niet bij Videoland

Het programma Drag Race Holland komt binnenkort terug op televisie. Producent Herriemakers heeft zaterdag een bericht hierover van queer magazine Winq bevestigd. Het programma was de afgelopen drie jaar niet op televisie te zien.

De derde reeks zal niet meer bij Videoland te zien zijn, meldt een woordvoerder van RTL. Het is nog onduidelijk wie Drag Race Holland wel gaat uitzenden. “We zijn met verschillende partijen in gesprek over het programma”, aldus een woordvoerder van Herriemakers.

Envy Peru, die de eerste Nederlandse editie van het programma won, hintte op sociale media ook al op een nieuwe reeks. Producent Herriemakers wil niet zeggen of Envy bij de nieuwe serie betrokken is.

Drag Race Holland was een Nederlandse spin-off van het wereldberoemde programma RuPaul’s Drag Race. In de internationale versie van het populaire programma RuPauls Drag Race nemen dragqueens het tegen elkaar op om de beste dragqueen van de wereld te worden, oftewel de Queen of the Motherfucking World. Het programma loopt al sinds 2009.

Bron: BuzzE