Rechtszaak FKA Twigs tegen Shia LaBeouf weer jaar uitgesteld

De rechtszaak die zangeres FKA Twigs tegen haar ex-vriend Shia LaBeouf heeft aangespannen, is bijna een jaar uitgesteld. Dat meldt Rolling Stone. Volgens de planning begint de behandeling van de zaak nu op 29 september 2025.

De zaak zou eigenlijk al in 2023 beginnen, maar werd later uitgesteld naar oktober van dit jaar. FKA Twigs klaagde haar ex al in december 2020 aan voor onder meer mishandeling. De Britse singer-songwriter stelt dat de acteur haar tijdens hun relatie meerdere keren heeft geprobeerd te wurgen. LaBeouf toonde zich aanvankelijk schuldbewust toen FKA Twigs haar beschuldigingen uitte, maar hij kwam daar later op terug en ontkende alle aantijgingen.

De advocaat van Tahliah Barnett, zoals FKA Twigs eigenlijk heet, zei tijdens een zitting dat bemiddeling in het langlopende geschil “kansloos” leek. De rechter drong er tegen het einde van de zitting nog bij de partijen op aan om tot een schikking te komen. “Ik hoop dat ze een manier kunnen vinden om dit op te lossen zonder veel privéfeiten in het openbaar te ventileren,” zei ze volgens Rolling Stone.

Bron: BuzzE