Amerikaanse celebs zien Dodgers eerste duel World Series winnen

Meerdere Amerikaanse beroemdheden waren vrijdagavond (lokale tijd) in het stadion getuige hoe de Los Angeles Dodgers het eerste duel in de World Series wonnen van de New York Yankees. In L.A. werd het na een spannende wedstrijd 6-3 voor de Dodgers na een zogenoemde ‘walk-off grand slam’ van eerstehonkman Freddie Freeman in de allerlaatste inning.

De tribunes van Dodger Stadium zaten volgepakt met allerlei beroemdheden. Onder anderen talkshowhost Jimmy Kimmel, acteurs Jason Bateman, Bryan Cranston, Ashton Kutcher en Mila Kunis, zangeres Billie Eilish, bassist Flea en zanger John Legend volgden de eerste wedstrijd van de finale van het Amerikaanse honkbalseizoen in het stadion.

De Dodgers stonden bij het ingaan van de tiende inning met 3-2 achter en hadden al twee man uit toen Freeman zich meldde bij de thuisplaat. Met alle honken bezet en na al twee keer misgeslagen te hebben, sloeg Freeman bij de laatste worp een homerun. Hiermee bracht hij iedereen binnen en bezorgde de ploeg uit L.A. de winst in de eerste wedstrijd van de best-of-sevenserie.

Bron: BuzzE