Lizzo verkleed als afslankmiddel uit South Park voor Halloween

Lizzo heeft zich voor Halloween in een pak gehesen dat lijkt op het omstreden afslankmiddel Ozempic. De Amerikaanse zangeres werd er vorige maand nog van beschuldigd het middel te hebben genomen toen ze was afgevallen. In plaats van de naam Ozempic, staat haar eigen naam op het pak. Hiermee refereert ze aan een aflevering van South Park van eerder dit jaar, waarin de 36-jarige op de hak werd genomen.

Op Instagram deelt ze foto’s van zichzelf en een soort reclamecampagne voor ‘haar’ wondermiddel. “Heb je wat zelfliefde nodig? Probeer Lizzo! Verlies schuldgevoel, krijg zelfvertrouwen! Bijwerkingen zijn onder meer een lach op je gezicht en een hart onder de riem”, staat er op de ‘advertentie’ waarin Lizzo zichzelf aanprijst.

In een paar posts danst Lizzo ook met het figuurtje Eric Cartman, uit de animatieserie South Park. Hierin werd de Amerikaanse zangeres eerder dit jaar op de hak genomen toen een vrouw tegen een ander zei dat ze niet op eigen kracht af kon vallen. De ander raadde haar daarom het middel Lizzo aan, waardoor gebruikers “alles kunnen eten” en “fysieke activiteit tot een minimum” kunnen beperken. Op het deuntje van het reclamespotje voor Lizzo, steekt de zangeres in een filmpje al dansend haar middelvingers op.

Bron: BuzzE